Til indgangssiden for OF97
 

Jetzt geht gleich los

Stilhed før stormen. Så tomt kan der være i et øltelt. Bemærk hvordan billedet er lettere rystet. Det er fordi omkring 300.000 øldrikkende festdeltagere er på vej hen imod festpladsen. I løbet af få minutter vil scenen være som en flok gnuer på vej ned til det eneste vandhuld. Bemærk den alsidige udsmykning i Augustinerteltet, bemærk de mange borde i midten, galleriet helt i baggrunden.  Nudelknabe og Schnottenheimer bør ikke stå der og udstille sig, men derimod med lynets hast begive sig hen og besætte det forudreserverede bord, så hvad fanden står I der for, ab gehts...

Es ist schon los gegangen

På billedet er festen i fulde gang. Klabauderschwanz underviser på billedet en texaner hvordan man ryger. Klabauderschwanz var foregangsmand og helligede sig denne vigtige sag da han var stærk bekymret over tingenes tilstand i De forenede Stater. Texianeren havde siddet på dødsgangen fordi han havde nyt en stille smøg på sin terasse hjemme i Houston. Det var lykkedes ham at flygte, men han led nu af "post dramatic stress disorder". Klabauderschwanz indså at manden trængte til psykologisk sømandshjælp, hvilket billedet jo så tydeligt viser.

Den transatlantiske forbindelse

Der blev knyttet bånd mellem Die Tollen Dümmen Dänen og en lille texianere. Det viste sig at disse på trods af deres strenge opdragelse var gode sociale mennesker der på udemærke vis var i stand til at inhalere tysk humle i litervis. Rockeren i forgrunden er Tele von Hinten. Det der sker på billedet er, at Tele von Hinten er blevet ramt af et himmelsk lys. En flok engle vil hente ham igennem den lysende tunnel. Tele von Hinten kom dog hurtigt tilbage igen, da han skulle pisse af helvedes til og det brugte man åbenbart ikke deroppe.

Ein kleines Lövenschwein felt rein...

På billedet er Schlossdabai ved at undersøge hvor meget pils der kan være i en tøjløve indkøbt hos nogle af de langbenede og lækre tøjløveverkäuferins. Det viste sig at en tøjløve kan rumme ret meget øl. Schlossdabai var nærmest ved at går i chok da han så at dyret næsten bundede hans øl. Schlossdabai gik straks i gang med først at forsøge sig med mund til mund metoden, men vasr bange for at blive misforstået, og gik derfor over til at presse det lille dyr til det yderste, hvilket betød at han næsten fik al sin øl tilbage....skål på det da.

Tischreservirung...

Det er oftest lykkedes bestyrelsen at reservere pladser til OF.  Det er godt nok lige glippet et par gange, til OF95 anede vi ikke man skulle, mens der var nogle der glemte bestillingerne i det hektiske planlægningsarbejde. Der er ikke rigtig nogen der kan huske hvor denne recervation er fra, deb er rent faktisk ikke fra ølteltet, der kører man andre reservationsformer, men muligvis fra fredagens middag på restaurant, Löwenbrau biergarten tæt ved Hbf, hvor vi vist forøvrigt blev smidt ud fra, sådan i hvert fald høfligt bedt om at gå.

Ikke voldsscener...

Der står andetsteds på disse sider om OF97 at Die Tollen Dummen Dänen er en særdeles ikke voldelig organisation og forening. Ikke desto mindre vælger vi her at bringe endnu et billeder der kunne indikere det modsatte. Det er dog vist blot en rituel afstraffelse i forbindelsen Froschschwanz (?) har forbrudt og fortrudt sig mod nogle af foreningens almene regler, f.eks. det med skiltet ikke må tages af. Det er muligvis denne afstraffelse han her forsøger at undvige, men der er ikke rigtig nogen der kan huske hvad det egenlig skete.

Er fliegt schon wieder...

Hvad er en Oktoberfest uden et billede af den flyvende hollænder. At opholde sig for tæt på Ohne Name når han er i udbrud, er omtrent lige så sikkert som at opholde sig foran en Bierfrau før afgang. Den stakkel lille huntexianer er ikke klar over hvilken fare hun befinder sig i. Det kan godt være man kommer fra et land med indianere og klapperslanger, men en sådan form for ufrivillig brutal ondskab som Ohne Name repræsenterer når han får et par helliters ned, det er uhyggeligt og noget man nok skal indstille sig på at skulle lede længe efter.

Schnottenheimer i nærkamp med...

Det er ganske seriøst usikkert hvad det er Schnottenheimer har gang i her. Det lader umiddelbart til det ærede bestyrelsesmedlem er en lille anelse vel selskabeligt overrislet, men hvad det præcist er han sidder og folder ud er ganske seriøst usikkert, et bud har været en eller anden form for underbeklædningsgenstand ikke til bare mænd, men også til bare piger, vores texansker venner lader til at være en smule oprørte over situation, især vores fikse kvindelige påhæng for aftenen, men det står altså fortsat hen i det uvisse.

Til forrige side... Skriv til bestyrelsenTilbage til hovedindgangssiden...