Grafik til Berühmtheiten (28kb)

ofy2k+3_042.jpg

Berühmtheit ZZ Top... 

Apfelstrudel med guitaristen fra ZZ Top. Der var også folk der mente det var Thorkil Demuth, men Thorkil snakker jydsk og ikke amerikansk.

ofy2k+3_043.jpg

Berühmter Bowie... 

I Braurösl (det ikke heteroseksuelle telt) mødte Pferdekuchen selveste David Bowie. Det ville have været helt okay hvis Bowie havde givet en lille koncert, men han ville hellere hygge sig med Pferdekuchen og en anden type som måske også er berømt.

ofy2k+3_044.jpg

Berühmtheit forsangeren for Europe... 

Her ses forsangeren fra det hedengangne svenske rockband “Europe”. Ved siden af ham ses en der hedder Pferdekuchen.

ofy2k+3_045.jpg

...Berühmtheit Coppola... 

Det er ikke hver dag man støder ind i instruktøren bag den berømte Godfather triologi. Francis Ford Coppola var i München for at lade sige inspirere. Han mente at Die Tollen Dummen Dänen var 10 gange bedre organiseret end La Cosa Nostra. Den anden type på billedet er ikke Michael Corleone... men en eller anden anden.

ofy2k+3_040.jpg

Berühmtheit Zukow... 

Denne mand var en af de vigtige personer under den anden verdenskrig. Han var med til at standse det tyske felttog i Rusland og var arkitekten bag erobringen af Berlin. General Zukow er her selv blevet erobret af Pferdekuchen.


ofy2k+3_041.jpg

Berühmtheit Fahrradfahrer... 

Nu gider vi snart ikke tage billeder af Jesper Skiby længere. Vi må også udvikle os, og så berømt er han jo heller ikke. Han modtog et specieltkonstrueret identitetskort, men fattede vist ikke rigtigt joken, måske han skulle have sparet lidt på epoen.

Ein fahradberühmtheit rückkehrt...

Gentagelse fremmer forståelsen. Jesper Skiby valgte igen i år at sælge bretzel i og udenfor Hofbreau teltet. Han stødte ved et hændeligt uheld ind i nogle gamle bekendte, der nærmest overfaldt ham. Han havde glemt han var Jesper Skiby, men kom i tanke om det igen… lad os håb han kan huske hvor cyklen står.

...højt og bobbet hår... 

Sai Baba havde på bedste Michael Jackson vis lavet sig selv europid. Efterfølgende er opstået rygter om at Sai Baba og Art Garfunkel er en og samme person. Gad vide hvad Poul Simon ville sige til det. Det vides ikke om Griebensmaltz er blevet medlem af den kult der tilbeder Sai Baba…det rygtes at han er blevet set nede i Frankfurt iført orange kjole og et fjollet smil.

...ach ja... 

Gensynet med Jens var for stor en opleverlse for flere repræsentanter for Die Tollen Dummen Dänen og de kom strømmende til. Det hele var lige ved at ligne optøjer, men det var kun glædesscener, hans hukommelse skulle lige hjælpes på vej, men det det fik ham til at udbryde "...ach ja....ich bin ja der Fahradfahrer..." og glæden ville ingen ende tage.

Ein Rudi... 

Pferdekuchen suger hjernen ud på Rudi Völler. Folk der har set Pferdekuchen her på det sidste, har måske bemærket at han har tillagt sig Bundesliga hår og overskæg. Dette er en bivirkning af denne form for insektvirksomhed og han er her i gang med sine tilbagenvende forehavender. Der er vist ingen der har set Rudi siden.
 

En konvertering...?! 

En fransk svensk journalist fra det verdenskendte blad Tote Le Monde udpegede den australesiske tennisspiller Layton Hewitt havde smidt tennisketcheren til fordel for en krus godt bayersk øl. I bagrunden ses en der godt kunne være tyrkisk landsholdsspiller Nr. 19. Men hvem ved, måske han bare er kloakrenser i Izmir.

Lord Nelson... 

Nobelprismodtageren og ekspræsidenten Nelson Mendela, sad og underholdte forsamlingen med, hvordan han for en uge siden nede i Sydafrika havde været ude og dykke efter svampe. En stor hvid haj havde angrebet ham, mn han sparkede den hård i nosserne, prikkede den i øjnene hvorpå udyret tog flugten

Pim und Pfefferküchen... 

Pim Fortuyn og Pferdekuchen eller også var det bare en hollænder eller også var han belgier…måske det var Hergé… i bagrunden ses måske Jesper Skibys bror. Nederst i venstre hjørne ses lidt af noget der godt kunne være kronprinsens ex. Maria Montel

Græsschnitzel...?!? 

Dette måske ikke en decideret berühmtheit, men det er sateme tæt på, for her kan man få Arnold Schwarzeneggers yndlingsschnitzel.... lavet af græs...ham er sgu da mærkelig ham østrigeren...billedet er taget uden for Hippodrom festteltet.
 

Defense's banemand... 

Ham der fra Falling Down, der ikke vil give Michal Douglas sin morgenmad, fordi det er et par minutter efter de har stoppet serveringen af morgen mad på et fastfødeværested  i LA. Michael flipper derpå ud med en UZI og hele filmen begynder og blive rigtig fed. Her ville han bare skåle og var tilfreds med serveringen.

En satans rektor... 

Du kender hende ikke, men hun kender dig. Hun ved hvor du bor. Karottenquätscherknödel mente det er Lis Levinsen som var tidligere ukendt rektor på et lille ubetydelig perifert gymnasium et eller andet sted i Dannevang som havde forvildet sig til det bajerske. Eisbein mente det var en transudgave af Lucifer…den kære lille satan.

Kurt eller Kildevæld...?! 

Kurt Cobain har jo godt nok blæst hovedet af sig selv, men det er tydeligvis et mediestunt, for pludselig dukkede han op på Oktoberfestwiesen. Han var slet ikke mere så deprimeret som han ellers gav udtryk for i starten af 90erne. Efterfølgende har eksperter der har studeret dette billede imidlertid rejst tvivl om det er Kurt på billedet, eller den dansk amerikanske snowboarder Mike Kildevæld. I så tilfælde spørger vi bare hvor er jointen ?!

Kleinkind Harry... 

Endnu et historisk billede. Harry Potter havde ferie fra troldmandsskolen og havde besluttet sig at tage til Oktoberfest. Han havde glemt kosteskaftet, man bagved ham stod der noget der godt kunne være en heks…på grund af forestående dødsfald kunne professor Dumbledore ikke være der…måske det var den tyske heks der havde puttet giftige frøer i hans Biermaß...?!

Wooo... 

Tiger Woooooooooooooooo here we goooooooooooo Tiger Woooooooooooooooo has very oooooooooooooooooooooooooooooooo Tiger Woooooooooooooooooooooo has very goooooooooooooooooooo Tiger Wooooooooooooooo Tiger oooooooooooooooooooooooooooooo.

Berühmtheiten...here, there, everywhere... 

Det er en anelse uvist hvor, men der sidder helt sikkert en eller anden berühmtheit her i festteltet et eller andet sted, vi har set det så mange gange før, både festtelte og berühmtheiten, om ikke andet har vi lejlighedsvis selv følt os en smule berømte.

Mario Brothers... 

Fredag morgen på banegårdscafeen var oktoberfestdeltagerne så heldige at rende ind i en af computerspil universets største helte. Den ene af de 2 Mario Brothers. Hvem var det der antydede at Lara Croft var lækker, hun kan godt skride hjem og til sit angelsaksiske hjemland. Se bare hans nødder...sikke en kavalergang. 

Ein fahradberühmtheit... 

Karottenquatscherknödel og Pferdekuchen troede dette var en omvandrende pølsemand, jvf. beskrivelserne på siderne om OFY2K+1, men så viser det sig selvfølgelig at være Jesper Skibby og det var derfor der blev iværksat en så pludselig interesse mellem disse tre sportsfolk og det lod til vores danske cykelhelt var stået af cyklen og taget et slags fritidsjob i München.

Harrys fætter i Hofbräu 

Det er her lykkedes at nappe et billede af selveste Flat Eric, ein echter berühmtheit, og en slags fætter til Harry fra de aktuelle reklamer for statsbanerne, der her er fanget i ekslateret humør på ryggen af en chamør af en brite, mens Schnottenheimer og Eisbein forsøger at indgyde sig, men en platinblond dulle ser ud til at kigge efter Schnottenheimers bagdel.

Drogenvixer i lag med et britisk popikons dame... 

Her er der virkelig lagt op til krise, da Drogenvixer viser hvordan kvinder skal tages, so to speak, men trods det forholdsvis brede smil kunne man jo risikere et par på lampen af ham den kendte ved siden af, hvilket jo er selvest det britiske popikon Robbie Williams, men med sin sædvanlige charme ville Drogenvixer sikkert få snakket sig fornuftigt ud af det.

Opera for folket

Manden til højre for den ellers også meget kendte Kleinbeinspritzer, er såmænd den verdensberømte operasanger og spaghettiæder Luciano Paverotti. Den kedte tenor (Pavarotti altså) gav naturligvis en prøve på sin kunnen i armene på Kleinbeinspritzer, men der var så meget larm i ølteltet, at ingen kunne høre ham, og hvor fedt er det så lige at have en af verdens dyreste stemmer, når man bliver overdøvet af mellem 5 og 10.000 halv- og helfulde jubelidioter ?

A Perfect Storm

George Clooney havde netop overstået optagelserne til katastrofefilmen "A Perfect Storm" hvor han spiller en fisker der har travlt med at fiske. Faktisk har han så travlt, at han ikke lige opdager at han og hans kutter er rimeligt på røven, nå men dette er ikke en filmhjemmeside, så hvis du vil vide mere så find en hjemmeside om film, eller spørg en eller anden der har set filmen. George arbejdede som vagt i teltet, i forbindelse med research til hans næste film.

Kleinbeinspritzer ganz herraus geflipt... 

Kleinbeinspritzer flipper ud. Men hvorfor kan fotografen ikke huske. Måske var det fordi han netop var faldet over den amerikanske skuespiller Telly Savalas. Telly Savalas er kendt fra fjernsynsserien Kojak og krigsfilmen Det beskidte dusin. Kleinbeinspritzer sagde nu godt nok noget om at dette var en meget kendt ishockeyspiller, men da Kleinbeinspritzer havde fået en del indenbords, må man nok hellere lade være med at tage det for gode varer.

Gammelsmølf eller Svend Ole Thorsen...?!

Vi var ikke helt sikre, men det viste sig at være Svend Ole hvilket ikke skulle undre nogen, da Gammelsmølf jo er en tegneseriefigur. Svend Ole havde netop overstået optagelserne til Ritley Scotts historiske filmepos Gladiator. Fyren som fører en dyb samtale med Svend Ole er en som hedder Kleinbeinspritzer. Han er, hvis man kigger rigtig godt efter, også at se på andre billeder fra OFY2K, vist nok i forbindelse med andre billeder af berühmtheiten.

En kendt først afdød men nu lyslevende kineser...?!

Nej, det er ikke Mao Tse Tung din butnakke, det er såmænd Indonesiens tidligere præsident Mohammed Suharto. 

Som bekendt blev Suharto tvunget til at gå af for ikke så helt længe siden og noget kunne tyde på han her er på en form for undercover ekspedition på lidt nordligere breddegrader and vi er vant til at se ham. Det var noget med at befolkningen var utilfreds med hans diktatoriske lederform og krigsforbrydelser og sådan nogeet skrammel dernede i kineserland. 

Suharto sagde til Kleinbeinspritzer, i al fortolighed naturligvis, at fratagelsen af det store ansvar havde fået ham til at føle sig 30 år yngre. Det ses tydeligt.

His Holyness...Jesus fucking Christ...

Han sagde, at han var Jesus, men i guder hvor var han irriterende. Det største mirakel han frembragte var at holde sin kæft og forsvinde væk fra os. Han havde ikke lavet vand om til vin...det var vist noget stærkere han drak. Hvis han var Jesus, så var det vidst på tide at ham fatteren hentede ham op igen og gav ham en ordenlig røvfuld.
 

Billede af en Bille...

Der var mange der påstod det var Bill Gates, men nej, det var en anden bille Kleinbeinspritzer fik støvet op. Selveste Bille August midt i september. Efter et par relativt røvkedelige film, ville Bille nu i gang med at lave en actionflick om en flok terrorister, der laver en terroraktion og snupper nogle gidsler under Oktoberfesten i München, lidt remake af begivenhederned i 1972 på Olympiastadion. Der var tale om et millionbudget. Fyren til venstre er Kleinbeinspritzer. Igen.

En spillende plæneklipper...?!

Det kom som noget af en voldsom overraskelse for en række af de håbløse fans af en århusiansk såkaldt fodboldklub, at Stig "Plæneklipper" Tøfting var blevet sendt på banen denne aften, og lidt mere sydpå end han plejer at spille. Det er uvist om han scorede, og dette på trods af vi blev hængende til der blev fløjtet ud til 3. halveg. Det bør bemærkes, at han ved denne lejlighed opførte sig yderst eksemplarisk, men har han ikke altid gjordt det ?

May the force be with you...teil 1

Trods, eller måske netop på af, en næsten overstået vagttjeneste hos den mere royale danske kongefamilie, ser det ud til Totengräberfiggerfitz stræber noget højere og ganske uimponeret lader Saddam Hussein indgyde sig hos ham, uden Totengräberfiggerfitz af den grund agter at fortælle statshemmeligheder. Det hele var naturligvis iscenesat af bestyrelsen, der allerede havde forsynet Totengräberfiggerfitz med et broderbillede af Saddam på kortet.

May the force be with you...teil 2

Hvor heldig kan man være, faderen til Star Wars filmene George Lucas, rygter sagde han var til Oktoberfest for at blive inspireret til Star Wars Episode II. Han skulle finde nye figurer til filmen, det vil sige skøre absurde skabninger der kunne udgøre det for at være monstre fra fjerne galakser for længe længe siden, ved siden af ham ses Pferdekuchen med alienansigt, som muligvis ville kunne gå under ovennævnte katagori som monster-fuck-face.

I am sailing...

Enhver bacon and eggs fortærende, fed på den ufede måde, har aldrig set solen, hysterisk, møj irriterende, engelsk, svigermors drøm, Rod Stewart. Hvad han lavede på disse kanter må stå hen i det uvisse.  Måske var han kommet forbi på grund af fodbold...måske var det bare for at slippe væk fra disse svigemødre...adrgh...det må også være træls...til højre ses en mand der forstår at slæbe folk hen foran kammaraet...rigtig gættet Kleinbeinspritzer...

Alles bolognese...

På et tidspunkt hvor alt var tåget, lad os slå fast, der var røget et  par af de store ned. Der var et par af de seriøse flydende der havde fået ben og gå på ? fik Nudelknabe pludseligt øje bag komponisten af den meget berømte sang om at, det kan skribenten sgu ikke huske, men det er ihvertfald noget med at noget er bolognese, og resten er tysk. Manden hedder...men han er ihvertfald meget berømt. På billedet ses, øverst fra venstre Kleinbeinspritzer, en babe, ham den berømte, Höllenritterschwanz, Katzenschwanz, helt i forgrunden ses Nudeknabe og Eisbein.

Biker Jens på Theresienwiese...

Höllenritterschwanz fangede om lørdagen den nok så berømte "Biker Jens" fra Robinsonekspeditionen. Samtlige tilstedeværende repræsentanter for Die Tollen Dummen Dänen gik mildest talt amok. Her var der absolut ingen der stemte ham hjem. Biker Jens var kørt af fra den forkerte motorvejsafkørsel lidt udenfor Las Vegas Nevada og var på besynderlig vis røget ind på Theresienwiese ved Oktoberfest 1999.

Skuespiller, guitarist eller rapper...?

Semmelknödel i en jovial snak med den amerikanske actionskuespiller Wesley Snipes. (Passenger 57, Jungle fever, New Jack City m.fl.). Semmelknödel påstod dog selv hårnakket, at det var guitaristen fra John Lee Hooker´s band han havde snakket med, mens andre igen mente det var rapperen m.m.  Al Agami der havde sneget sig med selskabet til Oktoberfest i 1999.

Katzenschwanz  total verliebt...

Der ventede deltagere noget af et chok ved ankomsten til bordet i Schottenhamel, det der kun var bestilt til om søndagen, men som måske endda var værd at vente på. Ovenfor ses Katzenschwanz tæt på en længe ventet omfavnelse af den amerikanske skuespiller Meg Ryan der var taget til Oktoberfest 1999 i.f.b.m. noget "method acting" til den nye "Days of...", titlen ligger endnu ikke helt fast (eller også ville hun blot ikke sige det).

Genopstået israelsk general i München...

Semmelknödel var endnu engang heldig da han møvet sig ind på den berømte israelske general fra seksdagskrigen Moshe Dayan. Generalen var først lidt utryg ved situationen, men da det gik op for ham at ingen fra Die Tollen Dummen Dänen var af Egyptisk afstamning, gik han med til at lade sig fotografere på Schwanthalerstrasse i München i1999, mens en række Mossad agenter kropvisiterede resten af selskabet.

Guitaristen fra Status Quo og Semmelknödel...

Status Quo guitaristen var så bedugget, at han havde glemt alt om sin angelsaksiske herkomst, men talte til gengæld udemærket italiensk, så vidt de tilstedværende repræsentanter fra Die Tollen Dummen Dänen i deres Weizenbier rus kunne bedømme.

Skoller på Polizeibar...

Inde på selveste Polizeibar mødtes Semmelknödel i 1999 også med Eddie Skoller. Til lejligheden havde Eddie Skoller havde tillagt sig sit gamle 70er hår og talte med rusisk accent, hvilket vel nok var fordi han øvede sig på et nyt skollershow, eller også bare fordi han generelt  var palermo.

Skuespiller eller sømandsboss...?

I forgrunden Nudelknabe og Tele Von Hinten med en bagtalende attitude. I bagrunden ses der Seemansboss. Det blev aldrig opklaret om Preben Møller Hansen var i München for at medvirke i optagelserne af Das Boot 2 eller om han bare var der for at blive ganz besoffen. Andre mente det slet ikke var Preben Møller Hansen men derimod Joe Pesci (Goodfellas, min fætter Winnie, osv....)

Preben Kristensen som undercover kaninchen...

På den gode Polizeibar på Schwanthalerstrasse midt i München, fik et af medlemmerne af Die Tollen Dummen Dänen i 1999 fotograferet den kendte folkekære skuespiller og entertainer Preben Kristensen uden briller hage og med kaninchen kostume og der var generel enighed om han i hvert fald ikke ville kunne sig sig sådan hjemme.

Konge af et land der vist hedder Sverige...

Kong Karl Gustav den 16. af et land der vist hedder Sverige. Læg  mærke til hvordan livvagterne på billedet brutalt kaster Karl ind i den ventende limousine. De troede tilsyneladende at vor fotograf Höllenritterschwanz var ude på at pløkke ham, men det var vist mest sådan i fotografisk sammenhæng under Oktobefest 1998.

Scenen udvikliede sig siden da foreningens udsendte med spionkameraet også fik hustruen i søgekikkerten og fik hende skudt også, se her t.h.

Dronning af et land der vist hedder Sverige...

Dronning Sylvia af Sverige flygter i panik væk fra episoden. Höllenritterschwanz fortsætter iskoldt med at fotografere det hele. Billederne blev besynderligt nok ikke kåret som årets pressefotos i 98.

Apfelstrudel i nærkontakt med Bin Laden...

Apfelsstrudel virker på billedet totalt upåvirket ja næsten lalleglad. Han står ikke mindre end ved siden af, den måske mest frygtede og efterlyste terorist i hele den vestlige verden, Osama Bin Laden. Osama var på gæstevisit i München fordi han ville sprænge Oktoberfesten i luften. Men noget eller nogen må have forhindret ham i det.

Polanski går under vandet...?!

Filminstruktøren Roman Polanski (Rosemary's Baby, China Town, The Ninth Gate m.fl ) står og observere Semmelknödel. I baggrunden ses Ohne Nahme der tilsyneladende ikke interesserer sig for Polanski film, men han har jo heller ikke lavet "Das Boot". Der verserede rygter om Polanski var i byen under Oktoberfest 1998 til forhandlinger om castingen til Das Boot 2.

 

Skriv til Der WebmeisterTilbage til hovedindgangssiden...