Grafik til Bierfest Valbyhalle

...ganz bald…

Her ankommer delegationen fra Die Tollen Dummen Dänen til Valby Hallen til den indkaldte forsamling, der var ikke en øje tørt, og arrangementet fik meget stor opbakning og respons fra modtagerne af indbydelsen fra bestyrelsen.

ofy2k02.jpg

...sådan noget pis…

...og her taler vi naturligvis ikke om indholdet, ikke primært i hvert fald, men mere glassene, et cognacglas og to poletter var hvad man tillod sig at udlevere, og det er faktisk slet ikke noget at grine af, så det lod de fremmødte være med...

ofy2k02.jpg

En fliegende holländer unterwegs…

Her kommer Ohne Name bragende gennem lokalet, der var vel en 7000 mennesker i hallen på dette tidspunkt, men kein problem for en garvet oktoberfestrotte som Ohne Name.

ofy2k05.jpg

Hvad man kan bruge en wolfschen til…?

Se, her udforsker Schnottenheimer hvad man kan bruge en Wolfschen til, Drogenvixer stiller skulder tilrådighed og fungerer som en slags forhøjet bardisk til miniputglassene, men han er jo heller ikke så bredskuldret.
 

ofy2k02.jpg

Berühmtheit…?

De fremmødte er ikke sikre på dette billede, men det blev muligvis taget i en tiltagende brandert, fordi udvalgte fremmødte mente vedkommende havde været med i Robinson, vist som badebold.

ofy2k06.jpg

...pinklen muss man...teil 1…

Her handlede Eisbein og tog resolut sagen i egen hånd og skabte en større oversvømmelse sammen med Schnottenheimer som stod lidt længere nede ved pisserenden.
 

ofy2k02.jpg

Luftschiff über alles…

Bestyrelsen havde sørget for konsekvent overvågning af begivenhederne og havde konstant et rekognoseringsluftskib over Valby Hallen, dette overgår selv EU topmødet sidste år.

ofy2k02.jpg

Som aftenen skrider frem…

Her f.v. Drogenvixer, Ohne Name und Schnottenheimer i lettere opløftet stemning efter et par omgange med lilleputglassene, men så må man jo bare rende de flere gange.

ofy2k02.jpg                

Das war es…

Det var det her det handlede om, årets mest velsmagende oplevelse, det var mottoet fra arrangørerne, De Danske Ølentusiaster, og det kan der måske være noget om.

...pinklen muss man...teil 2…

Her handlede Schnottenheimer og tog resolut sagen i egen hånd og skabte en større oversvømmelse sammen med Eisbein som stod lidt længere nede ved pisserenden.

ofy2k02.jpg

Geister Drogenvixer…

Her kommer spøgelset Drogenvixer snigende ind på bestyrelsesmedlem Schnottenheimer, men med endnu en sendning, så det går nok, lidt endnu.

ofy2k02.jpg

Zurück gehts…

Det var ikke lang tid, men foreningens udsendte måtte hentes i luftschiff igen, her veloplyst over Valby henunder aften, godt det er så lyst længe om sommeren, næsten.

 

Skriv til Der WebmeisterTilbage til hovedindgangssiden