...undskyld har vi ikke set hende før...? 

En bamsefrau eller også var hun noget andet, skulle absolut kaste sig ind foran fotografens linse da denne skulle tage smukt dobbeltportræt af Furunkelfurtz og Schweinesnitteren, bemærk hvordan hun brutalt har slået Schweinesnitteren i gulvet for at komme til, vi har set hende før, men hvilket år ?

Gladiatoriske bierfrauen...?! 

Sven Ole Thorsen var igen i München for at optage efterfølgeren til Gladiator, her flakeret af to bierfrauen, oder vielleicht biermädels, han skal i denne storfilm kæmpe mod piger i 16 års alderen. Vores fotograf var naturligvis på stedet, og fik nogle af de første optagelser af en scene fra filmen.

Der grüner bierfrau...

Der er her lykkedes en gruppe af Die Tollen Dummen Dänen at indfange en steg der vist nok kan gå under betegnelsen bierfrau, men vi er ikke helt sikre. Billedet er skudt i Hippodrom under OFY2K og vi mener denne uhyggelig smækre sag flere gange betjente os, men det står ikke helt klart for samtlige deltagere, men lækker, det var hun.

Ganz schön eingefangen...

Gribenbenschmaltz havde travlt på OFY2K, og her er det minsandten omsider (!) lykkedes ham at (næsten) nedlægge et stykke bierfrau, en forholdsvis ung model endda. Det er uvist hvad der skete videre, efter al sandsynlighed ikke så meget videre, men med de udtryk de to har her, den ene vist mere kåd end den anden, tja, så ved vi det ikke.

Eigentlich nicht ein bierfrau...aber trotzdem...

Nu kunne man tro Kleinbeinspritzer kun ville være at finde på billederne med berühmtheiten, men det vil den opmærksomme besøger på disse sider finde er fuldstændig og aldeles forkert. Her er han skudt sammen med egentlig ikke en rigtig bierfrau, mere over i en cigaretsælgermodel, men hun ser da meget godt ud, så mon ikke han fik lidt at ryge på, faktisk er hun pivfræk.

Verdamt doch mal...

Det er ikke lykkedes bestyrelsen at finde ud af baggrundshistorien bag dette billede, men det lader til Höllenritterschwanz og Kleinbeinspritzer er noget overstadige i situationen, forstå det hvem der kan. Der er godt nok lagt op til store ting og sager her, og faktisk ved vi heller om der her er tale om en egentlig bierfaru, men gid hun var og gid hun måtte servere ved vores bord næste gang.

Kann ich bitte haben øl Meg...?

Tele Von Hinten i en bestillingsituation under OF99. Den søde Bierfrau han bestiller ved er som alle med al tydelighed kan se, den amerikanske skuespillerinde Meg Ryan. Selv om flere af deltagerne forsøgte, lykkedes det desværre ikke at få hende overtalt til at gentage den verdenskendte fingerede orgasme fra "Da Harry mødte Sally". Ved siden af ses Fahradfiggervogel, der besynderligt nok kigger i anden retning...eller har øjne i nakken.

Nærkontakt af 3. grad...aber er hatte pech...

Katzenschwanz i nærkontakt med Meg Ryan. Hun var taget til Oktoberfest 1999 i.f.b.m. noget "method acting" til den nye "Days of...", titlen ligger endnu ikke helt fast (eller også ville hun blot ikke sige det). Billedet kan også findes på siden med vores beruhmtheiten, men bestyrelsen finder det dog ubetinget rigtigt at vise billedet en gang til og forventer ingen indsigelser der imod. Dixi.

Die abrechnung...

På grund af en overtrædelse af en af foreningens love, bliver Schweinschnitterschwans idømt et abschnit i sit kadaverskildt under OF98. På billedet eksekveres dommen af en sød bierfrau der var tilknyttet bordet, hvor Die Tollen Dummen Dänen, havde bestilt plads. Bemærk logoet i bagrunden, for episoden fandt sted i selveste Hofbräuhaus, som af flere medlemmer er kåret som moderen over alle øltelte og som vi hvert år sukker for at komme til igen, men vi skal lige hele Theresienwiese rundt.

Immer wenn du dänkst es geht nicht mehr....

...kommt doch von irgendwo ein bierchen her...under OF98. Billedet viser en bierfrau umiddelbart før afgang fra udskænkningsstedet. Man siger at et af de farligste steder man kan opholde sig er på startbanen på et hangarskib. Dette er dog intet imod at opholde sig lige foran en bierfrau i udrykning. Den naive fotograf til dette billede (der vist nok var Hölleritterschwanz) er ikke klar over i hvilken fare han egentlig befinder sig og at han et øjeblik efter risikerer at nikke 4 masskrüge en skalle.

"Hallo Jungs..."

En episode fra selve paraden under OF97. En sød bierfrau har fået øje på medlemmer af Die Tollen Dummen Dänen og vinker begejstret. Det skal nævnes at foreningens medlemmer altid har været mestre i at gøre opmærksomme på sig selv og at reaktioner af den slags fra bierfrauen, bestemt ikke hører til undtagelserne. Billedet er efter al sandsynlighed skudt fra Polizeibar.

Skibet er ladet med...bierfrauen

En vognfuld med bierfrauen under OF97. Man kunne naturligvis ønske sig at taxierne i München var af denne kaliber, men nej dette er endnu et billede mesterligt skudt inde fra Polizeibar der viser hvordan man i Sydtyskland laver reklame for de forskellige bryggerier. Bestyrelsen ønsker sig i øvrigt en tilsvarende vogn i 5 års  fødselsdagsgave. Kontakten skabt ved denne lejlighed gjorde at Die Tollen Dummen Dänen besøgte Schottenhamel ved OF99.

Bare fordi man ligner en russisk isbryder...

...kan selv den sejeste bierfrau har brug for en pause. Et godt trick, hvis man hurtigt skal bevæge sig i det hektiske miljø i et øltelt, er at lægge sig lige i kølvandet på en bierfrau. En rigtig bierfrau kan som en rusisk atomisbryder meget hurtigt fjerne alt hvad der ligger foran hende. Selv tonstunge rugbyagtige palermo-totalstive australianere m.fl. er intet problem for bierfrauen der løber hylende rundt og råber "vorsicht..." ganz laut og med optil 10-12 masskrüge.

Das ist keine postkarte

Et godt motiv. En sød bierfrau, med bier, som tilsyneladende har fået øje på de relativt højtråbende medlemmer af Die Tollen Dummen Dänen. Billedet er igen taget fra Polizeibar. Alle kan have en mening om oktoberfest, folkedragter, Bayern osv., men man kan ikke fornægte at dette er et smukt billede...det er tysk, men det er smukt....ingen diskussion...steht nicht zur debattieren, nein, færdig, slut, dixi, punktum und basta.

 

Skriv til Der WebmeisterTilbage til hovedindgangssiden...