Tilbage til hovedindgangssiden


Ansvarsfralæggelse (disclaimer)

Bestyrelsen bag Die Tollen Dummen Dänen påtager sig absolut intet ansvar for hvad der vil være at finde på disse sider hverken indholds- eller oplevelsesmæssigt under www.oktoberfest.dk. Det skal understreges at foreningen er absolut og ganske upolitisk og det hele kun går ud på at have det seriøst sjovt i det bajerske. Enhver oplevelse på siderne sker helt på eget ansvar og skylden kan på ingen måde overhovedet overdrages til bestyrelsen eller deltagerne på foreningens ture.

En minimumsalder på 16 år (og ikke mindst hår på brystet) anbefales stærkt og er man under 16 år kan det heller ikke engang anbefales at man ser siderne sammen med en forældre. Langtfra faktisk. 

Siderne kan (og vil) givetvis indeholde billed- og tekstmæssigt materiale der vil kunne virke anstødeligt, tiltider vil der helt sikkert være et indforstået og tiltider muligvis komplet lallende latterligt materiale på siderne. Bestyrelsen påtager sig derfor intet ansvar for noget af indholdet på disse sider og ej heller for insinuerende kommentarer om sig selv og deltagerne samt andre der måtte have krydset foreningens vej.
 

Freundlicher grüsse und viel vergnügung jedenfals wünscht
Bestyrelsen bag Die Tollen Dummen Dänen
 

Skriv til Der Webmeister