Grafik til Mitgliedern (23 kb)

 
Eisbein 

har været med OF95, OF96, OF97, OF98, OF99, OFY2K, OFY2K+1 und OFY2K+2

Eisbein er en af de bærende elementer i Die Tollen Dümen Dänen. Han står hovedsageligt for organisationens marketingsdel conceptudvikling og visuelle identitet. Det vides ikke om Eisbein er en af medlemmerne i organisationens hemmelige ekpederingsstyrke K5 "Kolonne 5", som står for straffeaktioner og udradering af kræfter der arbejder mod bestyrelsen. Som bestyrelsesmedlem er Eisbein en af grundlæggerne af foreningen. Han var med til det historiske møde i 1995 på 90eren. Eisbein er idemanden bag Die Tollen Dummen Dänes 150 meter store reklameluftskib, som desværre brændte helt tilbage i 1995, da den spanske kok brugte for meget olivenolie i sin madlavning. Navnet Eisbein har han fået fordi han mener det lyder langt ude og cool på samme tid.

   
Nudelknabe 

har været med OF95, OF96, OF97, OF98, OF99, OFY2K, OFY2K+1 und OFY2K+2

Nudelknabe er æresmedlem af bestyrelsen på livstid. Derfor skal tiltaleformen Sehr Geehrter Herr Nudelknabe anvendes. Navnet er Nudelknabe fordi bestyrelsen spiste nudler den dag navnene skulle findes. Uden Nudelknabe ville turene til München være helt uden de sædvanlige overraskelser mht. bordbestilling, hotelreservation m.m. Kort sagt; deltagerne bliver pga. Nudelknabe udfordret til at bruge deres druk- og overlevelsesinstinkter på turen. Uden Nudelknabe i bestyrelsen ville det kun dreje sig om éen ting; nemlig at drikke hjernen ud. Desuden taler Nudelknabe de menige medlemmers sag i bestyrelsen. Han er for det meste i opposition med resten af bestyrelsen når der afholdes afstemninger. Ja, man kan sige, at hvis der virkelig er en bestyrelse mod bestyrelsen og den mangler en at betro sig til i bestyrelsen, så gå trygt til Nudelknabe. Han taler jeres sag. Stem også gerne på Nudelknabe ved næste kommunalvalg.
 

   
Ohne Name 

har været med OF95, OF96, OF97, OF98, OFY2K, OFY2K+1 und OFY2K+2

Ohne Name er en af grundlæggerne af foreningen og derfor livslangt medlem af bestyrelsen. Han har fået sit navn fordi han ikke kunne komme i tanke om noget navn den dag vi andre fandt på navne, men der har været overvejelser i bestyrelsen om en navneforandring til "Der Fliegender Holländer" efter Ohne Names optræden (eller flyvske) på OF96. Det er lykkedes Ohne Name at glemme sit pas til OF97, han stod på stationen i Høje Taastrup og slog undskyldende ud med armene, mens resten af rejseselskabet inde i toget for et kort øjeblik glanede på undskyldningen udenfor, for det var det sidste vi så til Ohne Name der først fik kontakt med rejseselskabet ved at tage et tog med afgang et par timer efter.
 

   
Schnottenheimer

har været med OF95, OF96, OF97, OF98, OF99, OFY2K und OFY2K+1

Schnottenheimer er den sidste af stifterne af foreningen og foreningen praktiske gris med især hjemmesiden og med bl.a. økonomisk (u)ansvar for foreningen. Der står ikke umiddelbart nogle voldsomme erfaringer i erindring hos ham, men han kan drikke øl med en hånd, og kunne måske godt sådan p.t. omfangsmæssigt forveksles med en bierfrau. Navnet har han naturligvis fået fordi han generelt er gennemført ulækker (og klam) altså hvad angår snottere og hakkere, som han er rigtig god til at lave især i kombinationen med, ja, faktisk til enhver tid og med hvad som helst (og har siden gymnasietiden levet i evige (og øjensynligt forkerte) forvisning om det kan imponere pigerne). Det har ved flere lejligheder været Schnottenheimers opgave at hjælpe fordrukne deltagere tidligt hjem.
 

   
 
Tele von Hinten

har været med OF96, OF97, OF98, OF99, OFY2K, OFY2K+1 und OFY2K+2

Tele von Hinten er ejeren af det stadion og tilstødende bygninger i Middelfart hvor man spiller det berømte (og egentlig uhyre relevante) ølboldspil, men du kan ikke læse om ølbold nogen steder, men kan få det forklaret. En anden gang. Tele von Hinten er i kraft af sit arbejde som teleteknisktype i stand til at styre al kommunikation i hele verden. Dette betyder også at Tele von Hinten rejser meget og er over alt. Tele von Hinten har gode forbindelser til bestyrelsen i kraft af sit store arbejde for at gøre Die Tollen Dummen Dänen interaktive bl.a. som webmeister m.m. for hjemmesiden. Der er dog enkelte der mistænker ham for at have forbindelser til den såkaldte "bestyrelsen mod bestyrelsen", men det kender han vist ikke så meget til (selvom han sagde noget andet til bestyrelsen under afhøringen i toget på vej til OF99).
 

   
Apfelstrudel

har været med OF97, OF98, OF99, OFY2K, OFY2K+1 und OFY2K+2

Har en fortid (og vist også nutid) som trommespiller. Dette betyder at når han, hvis ikke lige har en pils i hånden, trommer løs på alt og alle. Hvis han ikke rent bogstaveligt trommer løs, så trommer han løs rent verbalt. Med andre ord, Apfelstrudel er ikke den generte beskedne type. Han er forfatteren bag sangen " Ris ras filliong gong gong.....vil du ha, min pik så kom kom kom....", som også fås i en Jule-Santa Lucia-version som han forfattede med Eisbein. Apfelstrudel er en fortyskning af Apple Jeep, som er afledt af Jeep, som er afledt af Jeppe. Apfelstrudel kan godt drikke pils, omend han nogle gange bliver køresyg, og han er mistænkt for at have brækket sig i håndvasken i toget under OF97, selvom han vedholdende nægter ethvert kendskab til det (som alle andre i øvrigt).

   
Froschschwanz

har været med til OF96, OF97, OF98, OF99 und OFY2K+1

Svømmer af herkomst, deraf navnet. Froschschwanz har dog haft en del problemer med navnet, da ordet "Frosch" da det antyder han er grøn og nybegynderagtig. Dette er dog ikke er i overenstemmelse med sandheden og de faktiske forhold. Froschwanz er veteran, og stor verbal fortaler for oktoberfesten og Die Tolen Dummen Dänen. Froschwanz position i reklamebranchen gør at han per instinkt reklamerer løs om turen, hvilket kun har gavnet hele bevægelsen. Froschwanz er nok den sidste man ville sætte i forbindelse med den såkaldte "bestyrelse mod bestyrelsen". Så den er han nok ikke med i. Froschwanz er af natur en plat øldrikker (som resten af slænget) så derfor en uundværlig højre bak spiller til en Oktoberfest. Hader i øvrigt fodbold.
 

   
Schweinsnitterschwanz

har været med til OF98, OFY2K, OFY2K+1 und OFY2K+2

Schweinsnitterschwanz kunne have rangeret højere i hierakiet, idet han i sidste øjeblik måtte melde afbud til OF99 på grund af arbejde for statens sikkerhed, som selv OF ikke kan konkurrer med, men han har alligevel en stor stjerne på grund af af ihærdig arbejde og interesse for foreningen. Navnet fik han fordi han lige akkurat var uheldig at arbejde på slagteri ved afgangen til OF98. Han er blevet kendt for at være enddog rigtig god til at drikke øl, og det er jo godt når man er til OF, men han har også forstået at udnytte andre muligheder under festlighederne og bestyrelsen kunne tage den nyeste tilføjelse af kortet i brug på Schweinsnitterschwanz.

   
Semmelknödel

har været med OF96, OF97, OF98 und OF99

Sømand af herkomst. Overskrider (ligesom Schlossdabai) til tider den officielle decibelgrænse og kan med en ubådssang synge en hel ølstue op og er i stand til meget hurtigt at rykke i gear. Er i stand til meget hurtigt at rykke ud af gear og gå i baglås. Er i stand til hurtigt at rykke i gear efter en baglås. Derudover er han i stand til at lave breakdance foran en flok udsmiddere for derefter at blive smidt ud på alle fire. Semmelknödel har en tendens til at komme med på de fleste billeder. Hans position som motiv er dog på det seneste blevet truet en del af Höllenritterschwanz. Semmelknödels navn har ingen betydning som sådan, men det lyder sjovt, så det er jo godt nok til ham. Han kan klare alle rutsjebaner på Theresienwiese og mener derfor han snart vil blive headhuntet af NASA.
 

   
Katzenschwanz

har været med OF96, OF97, OF99 und OFY2K

En af turens (næsten) faste deltagere er Katzenschwanz, her fotografet hvor han nærmest spøgelsesagtigt løber gennem, ja, se historien under OF97. Der kunne fortælles rigtig mange historier om Katzenschwanz, men det ville være omfattende her, og tåler det nok heller ikke. Katzenschwanz har gjort sig bemærket på mange fronter, han er ofte frisk for en kommentar, især om bestyrelsens arbejde med OF, lidt for ofte lidt for frisk syntes bestyrelsen, og han mistænkes kraftigt for at være hjernen (!) bag den såkaldte "bestyrelse mod bestyrelsen", men det er jo også nemt nok at være hjernen bag. Katzenschwanz vil givetvis være stor fortaler for vi bibeholder telte  samme telt som ved OF99, hvor han vist blev totalt verleibt i en bierfrau, men hun var eddermame også lækker. Navnet Katzenschwanz er en direkte oversættelse af det gamle gymnasienavn Kattelem og hvorfor han fik det, tja, det kan vi i hvert fald ikke fortælle her.
 

   
Turmschwanz

har været med til OF96, OF97 und OF98

Turmschwanz er et af de medlemmer, der ved hvad turen til München går ud på: Drikke, synge, danse, blive fuld og endelig, holde ud til sidste mand. Naturligvis uden at regne bestyrelsen med. Navnet skyldes hans profession som civilingeniør i det civile liv, hvor han har været direkte årsag til fejl og mangler i adskillige tårnkonstruktioner i diverse danske lufthavne samt i udenlandske projekter. Turmschwanz opfordres på det kraftigste til at deltage i milleniumturen da den, uden at røbe for meget, også vil gå ud på at sabotere rutschebanen på Theresienwiese på en festlig måde. Turmschwanz forventes at skulle udføre sabotagen om lørdagen omkring 15-tiden, hvor han normalt er lettere selskabelig overrislet.
 

   
Höllenritterschwanz

har været med til OF98, OF99 und OFY2K

Med Höllenritterschwanz er man tæt på den ultimative deltager til OF. Han har ikke været med fra starten, men er bestemt god til at iværksætte en lang række komplet åndsvage ting, se blot billedet her hvor han ved OF99 gik på scenen i ølteltet og dirigerede tubaorkestret, det gjorde tydeligvis indtryk på ham (!), men også hos resten af selskabet (dem af dem der var i stand til at fatte hvad det var han havde gang i). Han var også den der har leveret royale billeder til vores side om berühmtheiten og i øvrigt mange andre billeder til hjemmesiden, men det har også sin bagside.  Höllenritterschwanz udfordrer kraftigt Semmelknödel til at være den der unbedingt skal være med på alle billeder, oprindelsen til navnet er en smule usikkert, men passer egentlig meget godt.
 

   
Karottenquetscherknödel

har været med til OF99, OFY2K+1 und OFY2K+2

Karottenquätscherknödel behersker kunsten at gå i selvsving over de mest underlige ting. Han kan finde på at svine en uskyldig australianer til p.g.a  episode mellem bygherrene af Sidney Operahus og Jørn Utzon. Karottenquätscherknödel mener at det retfærdighedsvis må hedder havunderfladen når man opholder sig under  havoverfladen. Karottenquätscherknödel havde sin Oktoberfestdebut i 1999 hvilket han klarede fint, bortset fra en enkelt slumrepisode på cafeteriet på München Haubtbahnhof. På trods af sit enorme had til det germanske sprog, klarede Karottenquätscherknödel sig fint i Bayern...men det er heller ikke så svært at bestille ein Maß. Navnet Karottenquätherknödel har han fået, fordi han hader alt hvad der hedder grønsager og fordi han Quätsher (snakker) løs hele tiden. Knödel binder lissom det hele sammen.

   
Griebensmaltz

har været med til OFY2K, OFY2K+1 und OFY2K+2

Griebenschmalz blev optaget i foreningen umiddelbart efter at have bevist han godt kunne finde ud af at drikke snaps, hvilket også gik udover andre udvalgte medlemmer af festforeningen på en ganske almindelig hverdagsaften. Griebenschmalz er god til at bruge stemmen. Således lød hans stemme efter blot to dage til OFY2K, som om nogen havde kørte med plæneklipper ned gennem hans hals. Hans stemme var så slidt, at Don Vito Corleones stemme nærmest var som en kordrengs før den går i overgang. Det lykkedes Griebenschmaltz kraftigt at kandidere kraftigt til flere rekorder allerede på hans første tur til denne kulturelle festival på mange fronter.Navnet Griebenschmalz er der egentlig ikke nogen forklaring på, andet end det lyder sjovt, og det var noget bestyrelsen fandt på i en ordentlig koger.

   
Pferdekuchen

har været med til OFY2K, OFY2K+1 und OFY2K+2

Pferdekuchen var endnu et meget fortissimo emne der kom med til OFY2K. Han viste en utrolig energi og er rent bogstaveligt ikke til at slå ud. Til OFY2K blev han således udsat for den groveste vold, uden egentlig at lade sig mærke af det. Han fortsatte blot med at danse rundt, med to stykker papir oppe i næsen, så han nærmes lignede en hvalros. Pferdekuchen er en meget dygtig til at danse hoppe-efter-stammehøvding-der-trækker-i-kyllinge-dimsen-dansen. Navnet Pferdekuchen har han fået tildelt fordi det lyder sjovt og fordi det også, som så mange andre af oktoberfestnavnene, giver mulighed for mange forskellige afarter, og Pferdekuchen blev kendt under andre alias som Fætterkuchen.

   
 

 
Schlossdabei

har været med til OF96 und OF97

Har en stor karriere i det danske millitær og indgår vistr p.t. i reserven. Dette gør at han kan overgå alle når som helst og hvorsomhelst hvad støjniveau angår. Under Panamakrisen brugte amerikanianerne høj rockmusik uden for ambasaden for at lokke Noriega til at overgive sig (læs mere...et andet sted). Havde de i stedet brugt Schlossdabai og en stak AGF sange, havde Noriega givetvis overgivet sig på stedet (og det er vi mange der kan skrive under på). Schlossdabai kan stille en megabrandert op på ultra kort tid og bare sådan virke helt upåvirket, så drik ikke om kap med denne mand, er han først i gear, så er der altid mere ebbe end flod i hans ølglas. Han har en gang vredet kuglerne af sin kat (den var dog bedøvet). Navnet Schlossdabai er en fortysket udgave af Slotved. God damit Alexis I want that pipeline.
 

   
Klabauderschwanz

har været med til OF97 und OFY2K+1

Sømand af herkomst, der taler med udpræget københavnsk broaccent, skal man dele en taxa med Klabauderschwanz, "...splitter man en drosche". Klabauderschwanz er altid god for en fed røver- eller sømandshistorie, der flere gange fik rejseselskabet til at brække sig af grin, som dengang han fortalte om en bankrøver der havde sagt til personalet i banken de godt lige måtte skynde sig lidt for han skulle nå et tog til Kolding. Han er en berejst type, der dog ikke taler flydende tysk af den grund, og hans navn bunder i dennes maritime fortid. En Klabaudermand er en spøgelsestype der kan dukke op på dit skib umiddelbart før undergang (læs mere et andet sted). Men dukker Klabauderschwanz lige pludseligt op, har du tømmermænd næste dag, det er sikkert.
 

   
Fahradfiggervogel

har været med til OF98 und OF99

Fahradfiggervogel er foreningens  alderspræsident og umiddelbart mest coole. På papiret. Navnet kommer fra fordoms tid store interesse for udøvende cykling sammen med Schnottenheimer. Han er her fotograferet på Polizeibar, hvorvidt der er savl eller resterne af en swawarma der sidder i hans mundvige vides ikke med sikkerhed, men han lader til at tage situationen med ophøjet ro (og forsøger i hvert fald at være cool), på trods af han tydeligvis er noget overrislet.  Fahradfigger har rejst i Østen, men vist også lidt i Jylland, er sådan lidt af en trakking type og man vil se ham medbringende praktisk gear, som også har vist sig anvendeligt til en tur til München. Til OF99 medbragte han f.eks.en hel kasse Cohiba cigarer.
 

   
Drogenvixer

har indtil videre været med til OF99 und OFY2K+1

Drogenwixer er foreningens tørve...nej...pilletriller. Trods en en landbrugsuddannelse har Drogenwixer valgt en karriere indenfor den farmaceutiske industri og deraf navnet. Indtrådte i foreningen i 99, men har på sin første tur til OF99 holdt et så imponerende tempo at næsten lykkes ham at hale ind på de mere garvede medlemmer, men nogså kun næsten, men hvorom alting er faktisk kan bestyrelsen overhovedet slet ikke erindre nogle døde perioder for denne deltager, så han må have sovet godt og meget inden turen. Han blev kendt for overhovedet slet ikke at have nogle hæmninger ved at mænge sig med de lokale og tit var de øvrige deltager til nøjsomt  at spejde rundt i nærområdet for at se hvor Drogenvixer nu var blevet af.

   
Totengräberfiggerfitz

har indtil videre været med til OFY2K und OFY2K+1

Totengräberfiggerfitz er en fandens til høj knægt fra det nørrebroske og han taler ikke udpræget jysk som en god del af de øvrige deltagere. Totengräberfiggerfitz kom i kontakt med denne specielle forening via Schweinschnitterschwanz i forbindelse med de aftjente deres værnepligt i Den Kongelige Livgarde. Navnet Totengräberfiggerfitz er fremkommet på grund af hans bopæls særdeles bekymrende beliggenhed, som er meget tæt på Assistentskirkegåden på Nørrebro. Der kan ikke være tvivl om Totengräberfiggerfitz har lovende muligheder inden for foreningen. Han har allerede på sin første tur til München gjort en ganske god indsats for at være med i foreningens hæderkronede traditioner og forståelse for bestyrelsens vanskelige arbejde. Han har ikke været i (for meget) klammeri, kun lige en enkelt gang foran Hippodrom (tror vi nok), hvor han udviste uheldig interesse for en af det modsatte køn, og han var rent faktisk den første der betalte af alle, til stor ærgelse for visse andre deltagere.

   
Furunkelfurtz

har været med til OFY2K+1 und OFY2K+2

Det var med nogen betænkelighed bestyrelsen bød denne deltager velkommen. Efterretningskilder tæt på bestyrelsen fortalte nemlig Furunkelfurtz skulle have været døbt til OF allerede sidste år, men han turde ikke imødese realiteterne, så han valgte at tage til hans fars runde fødselsdag, hvorved han også (muligvis uforvarende) kom til at trække hans broder Karrottenquatscherknödel med i faldet og trak således grundet en kommunikationsfrist stikket ud for deltagelsen i OFY2K. Ikke mere om det. Der bæres ikke nag og det er livet også alt for kort til. Det viste sig hurtigt Furunkelfurtz, hvilket i øvrigt betyder byldeprut, og nej, ved ikke hvorfor han fik det navn, at han var et meget positivt indslag og at han hurtigt faldt helt naturligt ind i fest- og sangforeningens platte humor trods et umiskendeligt københavnsk.

   
 
Bier Jürgen

har været med til OF96

Er af sønderjydsk herkomst. Dette betyder at han pludselig uden varsel kan slå over i et sprog som ingen kan forstå (heller ikke andre sønderjyder), når han f.eks. siger "A hår såjn å i will hå dæn lamp". Bier Jürgen arbejder til dagligt som animator assistent assistent assistent assistent assistent assistent assisssssssssssssssstent i anden grad på tegnefilmsstudiet A film i København, der vist nok lavede Jungledyret Hugo (uden sammeligning i øvrigt). Bier Jürgen navnet er direkte overført fra det danske navn Øl Jørgen. Bier Jürgen er da god for at drikke en bajer, men det er mere det, at man altid kan komme forbi og tømme hans køleskab for øl, der har givet ham navnet, så han er faktisk næsten selv ude om det.
 

   
Herr Ratte 

har været med til OF96

Bærer ifølge sig selv titlen som verdens sjoveste. Dette har tit været oppe til debat. Men alene det at han kan komme med en sådan påstand, gør at han i hvert fald er med i førerfeltet. Har en sjov tendens til at vende sig 180 grader imod det man siger, når man allermindst forventer det og det er faktisk også ret sjovt. Herr Rattes navn udspringer i et gammelt øgenavn fra gymnasietiden "Rat". Senere fik han øgnavnet John, og det var vistnok fordi han gik til frisør ved en der hed John og som var bøsse (not that there's anything wrong with it). Han har desværre siden måttet melde fra på turen fordi han var kommet i lykkelige omstændigheder, ærgeligt, for han har også vist sig som uhyggelig præcis spåmand omkring vejret, idet han ved flere lejligheder har forudsagt forårets tidlige komme.
 

   
Mausschwanz

har været med til OF96

Mausschwanz har kun været med i München en enkel forkølet gang. Det kvalificerer jo ikke til så meget omtale her på hjemmesiden. Men pyt. Han har jo været en festlig fætter at have med og har skam på den ene gang sat sit præg på turen. Det var ham, der lancerede ideen om at føre ID-kæden gennem hanken på sit ølkrus for så at vandre rundt med ølkruset hængende løst. Det betyder jo at der i fotoopstillinger med Bierfrauen og andet tysk godtfolk må regnes med et vist ølspild på Bierfrauens Dirndl (for de indviede er en Dirndl navnet på den kjole en Bierfrau har på). En tradition, der stolt håndhæves den dag i dag. Mausschwanz forventes at deltage på Milleniumturen. Bestyrelsen vil gerne have Mausschwanzes bud på hvorfor han egentlig hedder Mausschwanz. Vi ved det nemlig ikke. Så skriv lige en kommentar til bestyrelsen.
 

   
Schnitzelgrübe

har været med til OF97

Sømand af herkomst. Finurlig type der godt kan lide en opildnet og ophedet disskussion om noget der er totalt irrelevandt. I det hele taget kan Schnitzelgrübe godt lide at drille. Nogle typer kan han finde ud af at drille, andre synes bare han er finurlig. Schnitzelgrübe har hypokondiske tendenser men er dog altid god for en god bajer. Navnet fik han på grund af det lød sjovt. I filmen "Sheriffen skyder på det hele" med bl.a. Mel Brooks, får hovedpersonen serveret en schnitzelgrübe, som er en potent grønsag der ikke eksisterer i virkeligheden, men vores Schnitzelgrübe eksisterer nu rigtig nok, der er ikke meget imaginært over ham. Han er siden set i hovedstanden sammen med Semmelknödel, hvor de skyggede Schnottenheimer, som påstod han var i byen med kusinen (!).
 

   
Wolfschwanz

har været med til OF97

Det lykkedes bestyrelsen at lokke denne for de fleste gamle gymnasiekammerat med til OF. Hans deltagelse havde ved flere lejligheder været oppe til debat, men princippet om at den der ønsker ham med også må garentere for ham var også gældende her, og i dette specielle tilfælde også sådan rent finansielt. Det står ikke lysende klart for bestyrelsen hvad Wolfschen lavede til OF97, men rygterne går at han er blevet set løbe spidsrod mellem sure lokale oktoberfestdeltagere, og det sikkert fordi han havde genoptaget en gammel praksis fra gymnasietiden med at drikke slatter. Wolfschwanz har også gjort sig bemærket med skriftlige henvendelser til bestyrelsen, som en af de eneste faktisk, og hatten af for det da, men han fik vist ikke noget ud af tilsviningen. Navnet kommer sådan nærmest direkte fra hans efternavn som så er blevet justeret til lidt mere germansk-genitalt-agtigt.
 

   
Knäckebrot

har været med til OF98

Er et meget positivt bidrag fra hinsidan, gamle stridigheder om blodbadet i Stockholm, mordet på Gøngehøvdingen, utallige fodboldkampe, Barsebäck og Christiania er fuldstændigt begravet når Knäckebrot er med. Knäckebrot har lært Die Tollen Dummen Dänen at æde snus. Han kan til tider (specielt for jyder) være svær at forstå. Hans malmøske visner hen i uforståelighed i takt med at pilsen glider ned. Knäckebrot tog dog fejl af datoerne til OF99, og kunne derfor ikke komme med. Dette er højest beklageligt. Bestyrelsen skylder ham derfor nogle resterende penge for togbiletten, som han måske ser igen...hvis han tager med næste gang. Navnet kommer af, at svenskerne eksporterer 5 milliarder tusinde tons knækbrød til Danmark hvert år.
 

   
Karl Heinz Kaugummi

har været med til OFY2K

Efter flere forgæves forsøg er det lykkedes at få lokket denne sønderjyde med til det bajerske. Karl Heinz Kaugummi er en af Schnottenheimers barndomskumpaner fra Rødding og har fået tilnavnet på grund af intenst tyggegummiforbrug. Kojak havde altid en slikkepind i kæften, Karl Heinz Kaugummi altid et stykke tyggegummi sammesteds. Der var varmet godt op under ham inden påstigningen, hvor han efter velinformerede kilder vist i øvrigt stod og krammede med et eller andet pigebarn på perronen i Kolding, hvilket han efterfølgende naturligvis benægtede da bestyrelsen konfronterede ham med det. Der var et eller andet med at skuespilleren W. C. Fields engang sagde at øllet var hans styrke, men Karl Heinz Kaugummi kunne ikke helt klar humlemosten under OFY2K og måtte på grund af hjemlige arbejds- og møderelaterede aktiviter skære den sidste dag og togturen hjem ud af programmet. Karl Heinz Kaugummi viste iøvrigt godt initiativ og medbragte en god pose lokale pipøl og endda så mange vi ikke engang nåede at drikke dem.
 

   
Kleinbeinspritzer

har været med til OFY2K

Schweizisk dansker af herkomst og helfætter til bestyrrelsesmedlem Eisbein. Er kendt som en dygtig graffitikunstner og dette har tildels inspireret tilnavnet. Kleinbeinspritzer taler flydende schweizisk hvilket flere gange viste sig til stor nytte. Med andre ord, blev en sydtysker for rap i replikken kunne Kleinbeinspritzer sætte ham på plads med en salve af schweiziske gloser. Kleinbeinspritzer er mester i at finde berühmtheiten ude i det skummende ølhav af mennesker, hvilket betød en vældig forøgelse i fotooptagelser af kendte mennesker. Kleinbeinspritzer er ophavsmand til en stammeagtig dans som for første gang blev observeret på OFY2K. De enkelte stammemedlemmer danser og hopper rundt på kaotisk vis efter en stammehøvding, som hiver i en snor der er forbundet til et instrument med et kyllingehoved på, en såkaldt kyllingedims. Flere af de deltagende har bukserne nede under denne kulttagtige seance. Formålet med dansen diskuteres stadig blandt forskere.
 

   
Böllenscheißer

har været med til OFY2K+2

Böllenscheißer søgte oprindelig job ved den europæiske rumfartsorganisation på Guyana Space Center i Kourou, Fransk Guyana. Selve jobbet bestod i at han skulle trykke på knappen og dreje nøglen ved selve affyringen af Ariane raketterne. Der var 1.205.943.231 kvalificerede ansøgere til jobbet, men Böllenscheißer stod til at få jobbet. Det var lige indtil en episode ved årsskiftet år 2002. Böllensheißer havde fået udleveret 4 nytårsraketter, tilsammen repræsenterende en værdi af ihvertfald 100 kr. stykket. Affyringen forløb således at 3 af rakketterne fløj op i nærliggende træer og en forlod egentlig aldrig rampen, som var en snedrive. Da der jo er mange træer og palmer i Fransk Guyana, vurderede man at det nok var bedst at Böllenscheißer ikke fik jobbet. Böllenscheißer havde sin jomfrutur år 2002. Han måtte flyve til München, da han af arbejdsmæssige årsager ikke nåede toget. Böllensheißer klarede premieren fint, omend han lørdag omkring midnat måtte bringes tilbage til hotellet med granatschock og psykisk og fysisk udmattelse. Böllenscheißer arbejder i dag med at teste mærkelige kemikalier og giftstoffer på  uskyldige mennsker og dyr.

Skriv til Der WebmeisterTilbage til hovedindgangssiden