Grafik til Nachrichten (26 kb)

2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001 | 2000 | 1999

 

03/09-12: Sønderjyllands hyggeligste Oktoberfest

Der udspringer nye danske festligheder på baggrund af det oprindelige bajerske/bayerske initiativ, som Die Tollen Dummen Dänen ikke kan tage æren for, men vi vil gerne hylde ethvert initiativ, som her i den sene september er sat i scene i det sønderjyske og derfor geografisk tættere på grænselandet, her særligt wunderbar, da arrangementet ganz unten i Gråsten er en coproduktion mellem den lokale kromutter og Höllenritterschwanz, mitglied Die Tollen Dummen Dänen.

 

 

23/04-12: Københavns Oktoberfest wiedermal

Det er tæt på at være ved at være noget af en tradition med den fortsat tilbagevendende Oktoberfest på de grønne enge tæt på vandkanten i det amagerkanske. Der bydes endnu engang op til det vel nok største arrangement på dansk grund når det grandiøse zelt på størrelse med Cirkus Benneweis (eller Cirkus Summarum for dem der bedre kan relatere sig til det) og det skal nok igen blive et brag af en oktoberfest og mon ikke det bliver på gensyn i 2013.

 

 

09/07-11: Københavns Oktoberfest noch einmal

Der hersker fortsat nogen navneforvirring, idet Die Tollen Dummen Dänen fortsat eksisterer og er i live med http://www.oktoberfest.dk som frivilligt oplevelsesinitiativ, men Københavns Oktoberfest gentager initiativet og nedbryder grænser, iøvrigt godt i disse tider med tiltagende strammerkurs mod grænserne, til at skabe en oktoberfeststemning på dansk grund, som gentages i september og fortsat henlagt til det amagerkanske, se mere på deres site http://www.oktoberfestdk.dk, som er shinet op til den kommende lejlighed.

 

 

10/08-10: Københavns Oktoberfest

Der har været nogen navneforvirring, http://www.oktoberfest.dk er en non profit organisation, men der er Københavns Oktoberfest taget et velment initiativ til at skabe en oktoberfeststemning på dansk grund, som afholdes i september og som noget nyt i det amagerkanske, se mere på deres site http://www.oktoberfestdk.dk eller se deres plakat her.

 

 

30/04-05: Valbyhalle

Der er fortsat gode initiativer hos den nye besteurung, hermed følger en opfordring til tidlig opvarmning med tidlig prøvesmagning på de gode varer, idet der igen afholdes ølfestival, se eventuelt http://www.oktoberfest.dk/bierfest_valbyhalle/, men iøvrigt linket til det aktuelle påfund http://ale.dk/festival/default.htm.

 

25/04-05: Sidste stressermail

Der har været sat et umådeligt hårdt pres på tidligere og nye potentielle deltagere, naturligvis slemmest for dem der nu ved hvad de går glip af, men den nye bestyrelse havde set det som deres mission nærmest dagligt af stresse mulige deltagere med selvkørende PowerPoint m/lyd. Der er tilsyneladende 14 deltagere. Kampagnen har øjensynligt virket. Toll. Deadline for tilmelding er passeret.

 

14/04-05: OFY2K+5

Den nye bestyrelse er begyndt at stresse gamle som nye deltagere. Der er de forløbne dage udsendt bulletiner for genoptagelse af de stolte traditioner, dog moderat modificeret til andet tidspunkt og mere overskuelig transportform, så der er gode takter. Bemærk, der er deadline for kontant interessetilkendegivelse pr. 22. april 2005 med indbetaling til en foreningskonto. For sen indbetaling er lig med selvforanstaltning af det hele, transport, ophold und so weiter.

 

07/02-05: OFY2K+5

En opdateret opgørelse viser positive takter, den nye bestyrelse har fået 17 tilmeldinger heraf 2 meuse til OFY2K+5, så der er fortsat god tilslutning og mulighed for tangering af tidligere års rekorder med antal deltagere og indhold på touren. Planlægningen forløber planmæssigt og der vil indenfor forholdsvis overskuelig fremtid orienteres om praktiske elementer.

 

15/01-05: OFY2K+5

Der udsendes indbydelse/einladung til potente potentielle deltagere til OFY2K+5, som kommer til at forløbe 22/09-05 til 26/09-05, der er i den nye bestyrelse taget skrappe midler i brug, trusler om diverse benævelser ved fravalg af OFY2K+5, så det er med at kridte skoene og gribe i egen barm, således vi kan nå tidligere tider højder i både deltagerantal og højrøstethed.

 

2005 | 2004 | 2003 | 2002 | 2001 | 2000 | 1999

 

 

Skriv til Der WebmeisterTilbage til indgangssiden