Til indgangssiden for OF97
 

Gehn wir mahl einen trinken...

Nogle havde drukket så hårdt igennem, at de måtte gå døde foran hotellet på plænen. Andre vandrede ind mod byen. På et eller andet tidspunkt var der en der sagde noget med øl. Forslaget faldt i god jord. Man fandt en bierstube med tilhørende Biergarten (vist endnu engang Löwenbrau) og det var så det. 

Almen druk

Det var måske lidt svært at komme i omdrejninger. Man kan ikke sige at folk topper på billedet. Måske er det fordi Katzenschwanz er i gang med en omgang mundlort om den såkaldte "bestyrelse mod bestyrelsen". Ikke så smart i betragtning af at der sidder et bestyrelsesmedlem næsten overfor ham.

Pludselig var der et springvand...teil 1

Hvad gør man når pludseligt at ens vej bliver blokeret af et stort voldsomt sprudlende springvand. Fotografen er tydeligt chokeret over voldsomheden af springvandet, kameravinklen taget i betragtning. Hvad gør man så. Der er et springvand. Solen skinner på den fede septemberagtige måde. Man har fået øl. Man har fået mange øl. Man er kæphøj. Man kan det hele.

Pludselig var der et springvand...teil 2

Hvem kan løbe igennem et springvand uden at blive ret våd.....det kan jeg da sagtens sagde den ene....jeg kan sgu da også....spiller paven pik....jeg kan sgu da også...og så gik det derudaf. På dette højdramatiske billede ses Katzenschwanz løbende igennem et inferno af vand skarpt forfulgt af Schnottenheimer. Springvandet ligger på Karlsplatz lige ved gågaden.

Wasser einbruch....

Helt tørre bag ørene var drengene jo næppe. Billedet her er taget umiddelbart efter den dramatiske springvandssituation. Faktisk støder de fire mod et reglement der siger at man ikke på turen må vaske sine Oktoberfesttrøje. Så går alle ølpletterne af, og det dur jo ikke. Den hvide Oktoberfesttrøje bør antage en lettere gul farve efter et par dage. Denne dåd skulle efter sigende være blevet gentaget senere samme aften, men hvem der deltog vides ikke og der forefindes ikke fotografisk dokumentation for påstanden.

Gut gemacht männer...

Her har vi så de 4 søhelte. Efter en sådan tur er man direkte kvalificeret til at sejle i en ubåd. Bemærk ambulancen ude i siden. Den var trådt til i tilfælde af at en af de jungs skulle panikke ude i rumsø. Men de klarede den alle. Bestyrelsen er ikke blevet orienteret om eventuelle strandvaskere der senere skulle være blevet fundet. Ved tællingen umiddelbart før afgang med toget var alle til stede. De 4 seewölfe er set fra venstre Schnottenheimer, Nudelknabe, Katzenschwanz og Turmschwanz. 

Til forrige side... Skriv til bestyrelsenTilbage til hovedindgangssiden... Til næste side...