Til indgangssiden for OF97
 
 


 

Frühstück

Dette var i en årrække adgangsbilletten til noget velfortjent morgenmad på Kolpinghaus. Der var ikke altid lige så mange til frühstück, udvalget var ellers ganske godt og serveringstidspunktet taget i betragtning endda inden for mulighedernes rækkevidde, men muligvis kunne en række medlemmer ikke rigtig håndtere situation. Der må have været mange der ikke lige har været i frühstückmode, for bestyrelsen ligger inde med rigtig mange af disse morgenmadsbilletter, nogle kan have glemt at aflevere den, men det er nok det andet.

Ich muss mich übergeben...

Dette er ikke et lykkehjul eller lokkehjul, men derimod et terrorinstrument der er konstrueret til at få selv de mest hårdkogte  medlemmer til at brække sig i lårtykke stråler. Men terroringeniøren må gøre sig mere umage for fremtiden. Hverken Semmelknödel eller Eisbein så meget som fik vand i munden. Selv NASAs centrifuger er peanuts for disse to astronauter. Begge er da også blevet indviteret til at deltage i den første Marsekspedition. Begge har svaret ja tak, så længe det ikke kollidere med Oktoberfesten.

Ich bin bereit

Og så var det tid til rutschebaner. For at være rigtig Tollen Dummen Dänen skal man være i stand til at klare selv de værste rutsjebaner, også selv om man har drukket hele dagen. På billedet ses Semmelknödel umiddelbart før afgang i noget der ligner en himmelekspres uden returbillet. Der ligger en helvedes masse boder med alt muligt ragelse og en hel del spiseligt af både lokale specialiteter, men også god ordinære madforretninger m.m., samt selvfølgelig en allerhelvedes masse boder med diverse souvenier og alkens uhyggeligt ubrugbart ragelse.

Augustiner, wir kommt gleich...

Der var ikke længe til slagets skulle gå sin gang, trods de lokkende tilbud uden for ølteltene, som oftest lige bruges som et kort hektisk pusterum, spå er det jo trods alt inde i ølteltene det hele foregår. Der er uklart hvor denne ølbrik (eller bierdeckel) kommer fra, men en ting er sikkert, det er givetvis ikke inde fra ølteltet, der anvender man ikke så umanerligt sofistikeret udstyr, næ, her bliver øllene bare serveret og kommer ind fra højre. Kein problem. Der er ikke det store udvalg, såvidt det vides, så er det rigtig øl eller weissbier der serveres. 

...ist die Killerbahn

Dræberbanen som lavede det helt store køregaltagtige show under OF96. Når man står overfor en sådan rutsjebane der har det med at crashe, så må man op i den. Der skete dog intet med sammenkørende gondoler denne gang og det var så det. Det er uden tvivl voldsomme påvirkninger man kan opleve under OF, men en tur i Eurostar giver muligvis for uforvarende at få piskesmældsskaber hvis man ikke opfører sig ordentligt.

Die Eurostar...

Dette er så vidt det huskes et panoramabillede fra den 7 loopede Eurostar rutsjebane. Denne rutsjebane trækker omkring 9 G i det største loop. Dette betyder af et almindeligt standardkamera på dette tidspunkt vil veje omkring 600 kilo. Men når man nu er i træning med at løfte de tunge ølglas inde i ølteltet, så er det ikke noget problem. Eurostar er såmænd meget behagelig, men lad din pils stå, tag den ikke med op.

Til forrige side... Skriv til bestyrelsenTilbage til hovedindgangssiden... Til næste side...