Til indgangssiden for OFY2K+3

ofy2k+3_001.jpg

Haubtbahn

Jetzt gehts shon wieder los. Årets billede fra afgang på hovedbanen viser Schweinsnitterschwanz. Men hov, hvem er det i bagrunden. Det er jo ham typen vi tog billede af ved ølsmagningshalløjet i Valbyhallen dette forår, men hvad laver han der, hvad har han gang i, forfølger han os...?

ofy2k+3_002.jpg

Hinfahrt eins

Så er der serveret. Knallhinkelstein mener det er fuldt ud legalt at lægge ud med et klassisk måltid, bestående af en klassisk cheeseburger og en klassisk Classic, hvordan han kunne drikke af dåsen med burgeren ovenpå, røber historien intet om, døm selv.

ofy2k+3_003.jpg

Hinfahrt zwei

Øl, Bacardi Breezer, Kleinschwein, toiletpapir og en glad Maus (also Aberbardabei), dette er da et smukt billede, carpe diem.

ofy2k+3_004.jpg

Hinfahrt drei

Vort kære bestyrelsesmedlem Schnottenheimer, blev forhindret i at deltage på årets tur (igen), men tilgengæld havde han lavet survivalkits til den resterende bestyrelse. Disse pakker bestod (såvidt det i skrivende stund huskes) af lakridser, hovedpinepiller, mavesyrestabiliserende medikamenter, Cocio og flæskesvær samt nogle andre lækre ting. Den resterende bestyrelse var rørt til tårer. De lejede en jet til Schnottenheimer. Piloten på flyet troede, at Schnottenheimer sagde Melbourne og ikke München, derfor nåede Schnottenheimer aldrig frem til festen.

ofy2k+2_005.jpg
ZugCocaine

Kleindingelman, tager sig en lille stribe, alles paletti, for det er der jo heller intet galt i. De stakkels columbianske bønner skal jo have smør på brødet.
ofy2k+3_006.jpg
Zug


KleinGettysburg i toget. Den eneste der ikke sover er Kleinschwein, som naturligvis var sur over at der ikke blev spillet Rammstein nok på ham.
 
ofy2k+3_007.jpg

Zughanuta

To gange hanuta på et billede. Traditionen tro var der flere der tog sig en tur på Hanuta Haubtbahnhof. Skribenten kan i skrivende stund ikke huske hvem det var, men tror nok det var Pinkelschwabe, Schweinschnitterschwanz og Pferdekuchen.
ofy2k+3_016.jpg


Flad Furukelfurtz

Furunkelfurtz skulle nyde Oktoberfesten i pap. Grundet studier i hvordan man laver skyskrabere kunne han ikke deltage på traditionel vis. Derfor kan man da godt nyde ein Maß og en smøg.
  Skriv til Der WebmeisterTilbage til hovedindgangssiden Til næste side...