Til indgangssiden for OFY2K+3

ofy2k+3_008.jpg


Freitag morgen - teil eins


Vel ankommet til München Haubtbahnhof. Omtrent 10 minutter efter dette billede blev taget skete der noget forfærdeligt...eller rettere der skete noget forfærdelig godt...det forfærdeligt gode der skete var at alle deltagere indfandt sig på Bahnhofcafeen og fik nogle forfærdeligt gode Weizenbier.

ofy2k+3_009.jpg


Freitag morgen später - teil eins


Tele von Hinten kom lidt senere. Hvorfor han kom senere kan man undre sig over. Specielt fordi bestyrelsen jo havde foræret ham et splinternyt Mig jagerfly (also et Miggerfly). Men okay det er også svært at finde en parkeringsplads i downtown München i myldretiden. Også Schlumfschlucker og Griebenschmalz kom senere. Det var også svært for dem at parkere luftskibet i Münchens indre by.

ofy2k+3_010.jpg


Freitag morgen - teil zwei


Dette billede er taget på netop det tidspunkt hor der sker noget forfærdeligt. Noget forfærdelig godt. Det gode er Weizenbier. Efter dette billede blev taget, skete der meget mere Weizenbier, og det var også godt.

ofy2k+3_011.jpg


Freitag morgen später - teil zwei


Parkeringsvagterne i München er ikke som derhjemme. Hernede går man hårdt til sagerne, hvilket tydeligt ses på billedet. Tre helt uskyldige oktoberfestdeltagere bliver brutalt anholdt og lagt i benlås. Hvor den kvindelige parkeringsvagt fandt denne fremfærd nødvendig, kan man kun undre sig over, eftersom ingen af dem var i bil.

ofy2k+2_005.jpg

Alien freitag


Man skulle ikke langt hen på aftenen før de første ølalienangreb fandt sted. Disse usle dyr benyttede sig af skumringen til på bedste ulmingemanér at snige sig ind på de intetanende Tollen Dummen Dänen. Her er det Griebenschmalz der endnu engang bliver angrebet.

ofy2k+3_013.jpg

Freitag alienpazifizier


Også Nudelknabe blev angrebet, men han havde på Discovery set hvordan man kan pacificere disse dyr. Når en ølalien placeres på et identitetskort, bliver det ganske lammet og man kan derefter ganske enkelt fortære dyret.

 
ofy2k+3_014.jpg

Freitag alienpazifizier - teil zwei


Griebensmalz lærte hurtigt teknikken.
ofy2k+3_015.jpg

Alien

Selv om man er Maus kan man godt pacificere et grusomt rummonster. Schlumfschlucker havde heller ikke de store problemer med at lære teknikken.
Skriv til Der WebmeisterTilbage til hovedindgangssiden Til næste side...