Til indgangssiden for OFY2K+3

ofy2k+3_029.jpg


Bekymrende miner hos Die Tollen Dummen Dänen...

Ja, hm, så var der jo affæren med Brauröslteltet. Det kunne blive et punkt vi ikke snakker om, men der er ligesom ikke tradition for at tabulægge episoder af den karakter i foreningen. Situationen var den at bestyrelsen ikke var heltvel informeret om karakteren af Brauröslteltet. At vælger netop dette telt skyldtes, at der jo er en politik inden for foreningen at vælge mindst et nyt telt hvert år, derfor.


ofy2k+3_030.jpg


...det var also Schnottenheimers skyld...

I år skulle det om søndagen være Brauröslteltet. Det var således en fælles bestyrelsesbeslutning, men de tilstedeværende bestyrelsesmedlemmer valgte kujonagtigt at give Schnottenheimer skylden, hvilket jo var det letteste eftersom han ikke var til stede. På billedet ses brilleaben Pferdekuchen og en fyr...de er da ganske søde ?!

ofy2k+3_031.jpg


Garder Apfelstrudel

Die Tollen Dummen Dänen var vidner til indmarchen i Brauröslteltet. Apfelstrudel måtte som aktiv trommeslager op og stå ved siden af garden. Man kan sige at garden var en slags blanding af Loveparade i Berlin og Legoland i Billund.


ofy2k+3_032.jpg


Sydtyrolske spidsstolper...

Et af de kommende orkestre i Braurösl var “Sydtiroler Spitzbaum”. Dette kan oversættes som “Sydtyroler Spidsstamme/SpidsStolpe/SpidsTræ. Man kan jo lægge i navnet hvad man vil. På det vedhæftede billede kan man se hvordan en smølf får Johnny Reimers sydtyrolske spidsstolpe op et vist sted. Logoet var måske ikke det smarteste at have på i Brauröslteltet. Hm.

ofy2k+3_035.jpg

Pferde attack

De fleste mest normale mennesker bryder sig ikke om at være i nærheden af farlige dyr, såsom tigre, løver, tigerhajer eller portugisiske orlogsmænd. Apfelsstrudel bryder sig ikke om heste. Man ser her hvordan han i panik løber væk fra en hest. Ironisk nok omgås Apfelstrudel meget med en fyr der hedder Pferdekuchen.
ofy2k+3_034.jpg

Hetero et non hetero <rubrikjustering>

Her ser tre som ikke er WiesenLudern, men vel nærmere en slags Wiesenogginokken. Det er der bestemt intet galt i, faktisk er det en rigtig god idé på et eller andet tidspunkt at være en Wiesenogginok. Hvad det er for et stykke legetøj de har i munden vides ikke, måske er det noget de har anskaffet sig i det telt der ikke var helt straight. På billedet ses ikke Aberbardabei, som var fotograf på de tre ogginokkers Wiesentur.
 
ofy2k+3_033.jpg

Hetero Abschlepdienst

Der findes Gardenzwärge, Sydtiroler Spitzbaumer, og så finders der Wiesenludern...man lærer noget nyt hvert år

ofy2k+3_036.jpg

Schlapschwanz

Skribenten var ikke til stede under hændelsen her, men billederne taler for sig selv. Først prøver man hammerdimsen der i forvejen er døbt Schlapschwanz...man har måske overvurderet styrken sin og går derfor hen til børneafdelingen, der danser med smølfer.
ofy2k+3_037.jpg

Hm…

Hm…ingen kommentarer.

ofy2k+3_038.jpg

Negermaß

Der findes Gardenzwärge, Sydtiroler Spitzbaumer, Wiesenludern og så findes der Negermäßer...man lærer noget nyt hvert år.
ofy2k+3_039.jpg

The Day After

Sådan skal en trøje helst se ud efter et par dage til oktoberfesten. Hvis man ikke kan fremvise trøjer af den kaliber bliver man kølhalet og radbrækket på turen hjem. Trøjen tilhører en unavngiven Maus. Det gjorde det bestemt godt nok de nye små.
ofy2k+3_028.jpgSchnottenheimer zum schluss...

Sådan ser man ud når man har været udsat for ølalien og australianeralienangreb i længere tid. Det er bogstavelig talt ikke til at se hvad der er op og ned på Schnottenheimer så der stoppede festen for ham.
Skriv til Der WebmeisterTilbage til hovedindgangssiden Til næste side...