Til indgangssiden for OFY2K+3

ofy2k+3_017.jpg


Samstag anfang


Jetzt gehts for alvor loß. Op i ø hunds røv med Triumfbuen i Paris...dette er den ægte vare.

ofy2k+3_018.jpg


Udvalgte australianske mädels...


Her er nogle australianske mädels. Hende i det orange er tydeligvis HKH Kronpris Frederiks udkårne...Mary. Hendes veninde er også kendt. Hun render rundt på Discovery og hiver krokodiller i halen. Hvad folk dog får tiden til at gå med.

ofy2k+3_019.jpg


Ritzau Samstag Hofbräu

Die Tollen Dummen Dänen blev overfaldet af pressen, men det er der jo intet nyt i, og i dette tilfælde var det Ritzaus Bureau berømte journalist (men kan på grund af fuldskab i skrivende stund ikke huske hvad hun hed), men det var en bekendt til Pferdekuchen. Hun havde dækket alt fra Tjetjenien, Irak til Farum, men i dette tilfælde var hun for alvor kommet i ilden, hvilket tydeligt ses på billedet.

ofy2k+3_020.jpg


Samstag


Underhosen og Lederhosen.

ofy2k+3_021.jpg

Samstag Kleinbeinspritzer


Kleinbeinspritzer overaskede ved at dukke op sydfra, det vil sige fra Schweiz, for de ikke geografikyndige. Man ser tydeligt på billedet man i München ikke kan lide schweiziskdanske Tollen Dummen Dänen.


ofy2k+3_022.jpg

Hofbräu samstag


Så er der den australianske girlalien. Her er det Karottenquatscherknödel der bliver angrebet. Furunkelfurz bliver med vold tvunget til at tjekke kavalergangen.

 
ofy2k+3_024.jpg

Schnottenheimer under angreiff


Også Schnottenheimer blev angrebet. Han kunne intet stille op og blev som senere billeder vil vise, hård medtaget af denne behandling.
ofy2k+3_025.jpg

Heidiiii...

Heiidiii Heidiiii....deine Welt sind die Beeeerge...Heiidiii Heidiiii..Kommt doch wieder zuruck. Hun er godtnok lækker hende Heidi fra bjergene.
ofy2k+3_026.jpg

Was zum teufel geht hier vor sich...?!

Ingen kommentarer...og så måske alligevel...hvad fanden foregår der på dette billede ?!

ofy2k+3_027.jpg

Royalt mix

Med dette storslåede folkefædt <?!?> skal vort royale blod nu mikses...er det mon en kænguru med lyserøde øre i baggrunden...?!
Skriv til Der WebmeisterTilbage til hovedindgangssiden Til næste side...